O nama

DOBRODOŠLI NA NAŠU STRANICU

Vreme u kome živimo stvorilo je jedinstven svet pogleda na nakit od medicinskog čelika. Pružilo je nakitu novu osobinu gde uz pomoć njega darujemo sebi i drugima najlepši dar, uspomene koje večno traju.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zorica djordjević
Brojevi telefona: 0652155836 i 0658030896
email: info@medicinskicelik.com
viber: 0652155836 i 0658030896

MEDICINSKI ČELIK

Oživite magiju i probudite uspomene uz kvalitetan nakit koji traje.

Kako je sve počelo?

Istorija o našoj firmi
 

Našu proizvodnju prati tradicija od šest godina. Od trenutka kada smo započeli do dan danas krasi nas poverenje koje smo zadobili od mnogo zadovoljnih klijenata. Iz godine u godinu težili smo ka tome da se posvetimo kvalitetnom nakitu koji će pored vrhunske estetike trajati i prijati svim tipovima kože.

Nakit od medicinskog nerđajućeg čelika satkan od legura titanijuma i hroma. Ne izaziva alergije, a čar jeste u tome što zahvaljujući njegovoj teksturi čak i oni koji su alergični na srebro i zlato mogu bez problema nositi ovaj nakit.

Težimo ka najboljem rešenju i kvalitetu, stoga nudimo Vam nakit zlatarskog kvaliteta koji je otporan na koroziju i habanje. Nakit od medicinskog čelika je jedinstven jer pruža neograničen vek trajanja. Prolazi kroz elektropozlatu i sadrži dodatni zaštitni sloj koji mu pruža mogućnost da večno traje.

Medicinski čelik je izuzetan i jedinstven. Nakit od hiruškog i medicinskog čelika nije istog kvaliteta! Danas, na internetu su se pojavili mnogi prodavci koji Vam nude garanciju izrađenu u kućnoj režiji bez pečata. Ovakva tekstura hiruškog čelika naizgled je slična, ali vek trajanja hiruškog čelika je do 20 dana i izaziva alergiju jer ga mešaju sa niklom.

Pružajući kvalitet trajemo i težimo da ulepšamo Vas i Vaše uspomene kroz jedinstven nakit od medicinskog čelika.

Za saradnju sa trgovcima i firmama nudimo veleprodajne cene.
Pozivamo Vas da nas posetite na našu Facebook stranicu na kojoj možete videte mnogo veći asortiman klikom na sledeći link,

Pratite nas na instagramu